• Webshop
 • Winkelwagentje
 • Uw gegevens
 • Controle
 • Verzonden

Webshop


Een overzicht van onze propolis producten.


 • Propolis druppels A

  Sterke, verzadigde oplossing van gezuiverde propolis in 96% pure alcohol.
  Een verzadigde oplossing betekent dat de maximale hoeveel propolis die alcohol kan opnemen is bereikt.

  Deze oplossing is de basis van waaruit ons hele gamma propolis-producten wordt geproduceerd.
  Door zijn weerstands-versterkende werking kan dit product gebruikt worden tegen allerhande aandoeningen, zowel als behandeling als preventief.

  Deze tinctuur kan zowel uitwendig als inwendig bruikbaar. (maar voor de behandelingen van wonden raden we wel aan om een oplossing van 65° te gebruiken, zoals bvb de spray)

  Handig in gebruik door de uitwendige druppelteller.

  Doe enkele druppels achter op de tong, meng in een lepeltje honing of doe ze op een stukje brood.
  Vlekken dadelijk verwijderen met alcohol

  volume: 20 ml

  10.12
 • Propolis Spray - 10 ml

  Verzadigde oplossing van gezuiverde propolis uit eigen streek, in 65% alcohol.

  Deze spray kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden en kan zowel preventief als in een behandeling toegepast worden.

  Bij keelproblemen en voor een beter mondhygiëne, de spray enkele malen in de keel spuiten, naar behoefte meerdere malen per dag.
  Bij huidproblemen en lichte huid- en/of schaafwonden, de wonde eerst proper maken en dan op de beschadigde huid spuiten.

  De alcohol zorgt voor een directe ontsmetting en de propolis werkt helend en gaat infecties tegen. De harsen in de propolis creëren ook een dun watervast laagje op de beschadigde huid dat fungeert als een soort pleister en beschermt zo de huid ook tegen het indringen van micro-organismen.

  Niet op bloedende of open wonden gebruiken
  Vlekken zo snel mogelijk verwijderen met alcohol.

  volume: 10 ml

  7.25
 • Propolis Spray - 30 ml

  Verzadigde oplossing van gezuiverde propolis uit eigen streek, in 65% alcohol.

  Deze spray kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden en kan zowel preventief als in een behandeling toegepast worden.

  Bij keelproblemen en voor een beter mondhygiëne, de spray enkele malen in de keel spuiten, naar behoefte meerdere malen per dag. .
  Bij huidproblemen en lichte huid- en/of schaafwonden, de wonde eerst proper maken en dan enkele malen op de huid spuiten.

  De alcohol zorgt voor een directe ontsmetting en de propolis werkt helend en gaat infecties tegen. De harsen in de propolis creëren ook een dun watervast laagje op de beschadigde huid dat fungeert als een soort pleister en beschermt zo de huid ook tegen het indringen van micro-organismen.

  Niet op bloedende of open wonden gebruiken
  Vlekken zo snel mogelijk verwijderen met alcohol.

  volume: 30 ml

  12.65
 • Propolis huidcreme

  Een onderhouds-creme voor droge en gevoelige huid. Perfect te gebruiken op plaatsen die niet bedekt zijn met kleding. Het is een vochtinbrengende neutrale basiscrème met gezuiverde propolis. De propolis legt een dun filmpje over de huid waardoor de huid wordt afgeschermd en hierdoor uitdroging voorkomt. De crème is ontsmettend en houdt de huid beter in conditie, ze is niet vet en kleurt niet. De propolis in de crème geeft u een zachte huid en eveneens wat bescherming tegen het schadelijke effect van UV stralen. De crème is wateroplosbaar en spoelt dus weg bij contact met water.

  volume: 100 ml

  10.58  Product tijdelijk niet beschikbaar.  
 • Propolis siroop

  Het is één van de vele siropen op de Belgische markt die verzachtend werken voor de keel. Het voordeel van de propolis en de honing in de siroop is dat het ontsmettend werkt en tevens zorgt voor een beschermlaagje waardoor de pijn vrij snel verdwijnt en het genezings-proces versnelt. Hou het even in de mond en slik niet dadelijk alles door. Wacht een tijdje vooraleer de mond te spoelen met een andere vloeistof. Schudden voor gebruik. Koel en donker bewaren.

  volume: 200 ml

  9.78
 • Propolis Keelspray

  Oplossing van gezuiverde propolis met goudsbloem en echinacea, licht gezoet met honing in 96% alcohol.

  Deze spray is voornamelijk bedoeld voor mond- en keelproblemen.
  Deze spray kan zowel preventief als in een behandeling toegepast worden.

  Bij keelproblemen en voor een beter mondhygiëne, de spray naar behoefte enkele malen in de keel spuiten, 4 a 5 keer per dag.

  De alcohol zorgt voor een directe ontsmetting en de propolis werkt helend en gaat infecties tegen.

  Vlekken zo snel mogelijk verwijderen met alcohol.

  volume: 20 ml

  9.66
 • Propolis lippenbalsem

  Gemaakt van bijenwas, cacao boter, plantaardige olie, gezuiverde propolis en ichinacea. A perfecte bescherming voor de lippen in de moeilijke perioden van het jaar. Bevat geen kleur of bewaarmiddelen, is niet olieachtig en werkt over een langere periode. Neem uw tijd bij het insmeren en geef de bijenwas de kans te smelten door de warmte van de lippen. Probeer de balsem te bewaren op een warmere plaats net voor het gebruik.

  volume: 8 gr

  3.80
 • Bronchomel

  Bronchomel is een voedingssupplement op basis van heerlijke vloeibare honing verrijkt met etherische oliën zoals Eucalyptus, pepermunt, lavendel en tijm. Tesamen met menthol hebben zij een helende en beschermende werking op de luchtwegen. Niet enkel is deze Bronchomel zeer lekker van smaak, het laat je ook vrijer ademen.

  volume: 250 ml

  10.70
Wil je propolis kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres.
Wij gebruiken een mix van locale propolis, geoogst uit onze eigen kasten of aangekocht van andere imkers uit de regio.
Daarnaast gebruiken wij ook een gedeelte propolis uit Canada, regio New Brunswick.
Aangezien onze ouders gedurende een hele periode in Canada hebben gewoond hebben wij nog steeds goede contacten met imkers daar ter plaatse.
We zouden zelfs durven zeggen dat Canadeese propolis vaak van iets beter kwaliteit is omdat deze regio minder dicht bevolkt is, meer ongerepte natuur heeft en bijgevolg minder contaminatie bevat dan onze Europese propolis. Daarenbij groeien in oostelijk Canada zowat de zelfde boomsoorten als hier in Europa, zoals eiken, populieren en berken en maken de imkers ginds ook gebruik van dezelfde bijenrassen als hier. Dat maakt dat Canadeese propolis qua samenstelling nagenoeg identiek is als Europese.

Al onze propolis producten worden vervaardigd op ambachtelijke wijze met zeer veel zorg en ook op een zo hoogmogelijke kwaliteit. Bij het maken van onze tincturen werken we ook steeds naar een maximale concentratie. Door ons speciaal ambachtelijk productieproces is de oplossing van propolis in alcohol ook steeds verzadigd, dat betekent dat het maximale dat acohol kan opnemen ook steeds bereikt wordt.

Onze propolis producten zijn te verkrijgen in zowat alle natuurwinkels in België en natuurlijk hier via onze online Webshop.