• Webshop
  • Winkelwagentje
  • Uw gegevens
  • Controle
  • Verzonden

Product details

Bronchomel

prijs (incl. BTW):
10.70
volume: 250 ml
Gratis transport bij aankopen vanaf € 50!

Bronchomel is een voedingssupplement op basis van heerlijke vloeibare honing verrijkt met etherische oliën zoals Eucalyptus, pepermunt, lavendel en tijm. Tesamen met menthol hebben zij een helende en beschermende werking op de luchtwegen. Niet enkel is deze Bronchomel zeer lekker van smaak, het laat je ook vrijer ademen.


Terug naar overzicht

Oorsprong van onze producten

Wij gebruiken hoofdzakelijk lokale propolis, geoogst uit onze eigen kasten of aangekocht van andere imkers uit de regio.
Daarnaast gebruiken wij ook een klein gedeelte propolis uit Canada, regio New Brunswick.
Aangezien onze ouders gedurende een hele periode in Canada hebben gewoond hebben wij nog steeds goede contacten met imkers daar ter plaatse.
We zouden zelfs durven zeggen dat Canadeese propolis vaak van iets beter kwaliteit is omdat deze regio minder dicht bevolkt is, meer ongerepte natuur heeft en bijgevolg minder contaminatie bevat dan onze Europese propolis. Daarenbij groeien in oostelijk Canada zowat de zelfde boomsoorten als hier in Europa, zoals eiken, populieren en berken en maken de imkers ginds ook gebruik van dezelfde bijenrassen als hier. Dat maakt dat Canadeese propolis qua samenstelling nagenoeg identiek is als Europese.

Al onze propolis producten worden vervaardigd op ambachtelijke wijze met zeer veel zorg en ook op een zo hoogmogelijke kwaliteit. Bij het maken van onze tincturen werken we ook steeds naar een maximale concentratie. Door ons speciaal ambachtelijk productieproces is de oplossing van propolis in alcohol ook steeds verzadigd, dat betekent dat het maximale dat acohol kan opnemen ook steeds bereikt wordt.

Onze propolis producten zijn te verkrijgen in zowat alle natuurwinkels in België en natuurlijk hier via onze online Webshop.