• Webshop
  • Winkelwagentje
  • Uw gegevens
  • Controle
  • Verzonden

Product details

Propolis siroop

prijs (incl. BTW):
9.78
volume: 200 ml
Gratis transport bij aankopen vanaf € 50!

Het is één van de vele siropen op de Belgische markt die verzachtend werken voor de keel. Het voordeel van de propolis en de honing in de siroop is dat het ontsmettend werkt en tevens zorgt voor een beschermlaagje waardoor de pijn vrij snel verdwijnt en het genezings-proces versnelt. Hou het even in de mond en slik niet dadelijk alles door. Wacht een tijdje vooraleer de mond te spoelen met een andere vloeistof. Schudden voor gebruik. Koel en donker bewaren.


Terug naar overzicht

Oorsprong van onze producten

Wij gebruiken hoofdzakelijk lokale propolis, geoogst uit onze eigen kasten of aangekocht van andere imkers uit de regio.
Daarnaast gebruiken wij ook een klein gedeelte propolis uit Canada, regio New Brunswick.
Aangezien onze ouders gedurende een hele periode in Canada hebben gewoond hebben wij nog steeds goede contacten met imkers daar ter plaatse.
We zouden zelfs durven zeggen dat Canadeese propolis vaak van iets beter kwaliteit is omdat deze regio minder dicht bevolkt is, meer ongerepte natuur heeft en bijgevolg minder contaminatie bevat dan onze Europese propolis. Daarenbij groeien in oostelijk Canada zowat de zelfde boomsoorten als hier in Europa, zoals eiken, populieren en berken en maken de imkers ginds ook gebruik van dezelfde bijenrassen als hier. Dat maakt dat Canadeese propolis qua samenstelling nagenoeg identiek is als Europese.

Al onze propolis producten worden vervaardigd op ambachtelijke wijze met zeer veel zorg en ook op een zo hoogmogelijke kwaliteit. Bij het maken van onze tincturen werken we ook steeds naar een maximale concentratie. Door ons speciaal ambachtelijk productieproces is de oplossing van propolis in alcohol ook steeds verzadigd, dat betekent dat het maximale dat acohol kan opnemen ook steeds bereikt wordt.

Onze propolis producten zijn te verkrijgen in zowat alle natuurwinkels in België en natuurlijk hier via onze online Webshop.