• Webshop
  • Winkelwagentje
  • Uw gegevens
  • Controle
  • Verzonden

Product details

Propolis druppels A

prijs (incl. BTW):
10.12
volume: 20 ml
Gratis transport bij aankopen vanaf € 50!

Beschrijving

Deze Propolis A tinctuur is een verzadigde oplossing van gezuiverde propolis in 96% pure alcohol.
Een verzadigde oplossing betekent dat de maximale hoeveel propolis die alcohol kan opnemen is bereikt. Dit zal je ook merken aan de zeer donkere kleur en de typische sterke propolis aroma.

Kwaliteit is voor ons zeer belangrijk en wordt door ons hoog in het vaandel gedragen. Onze propolis behoort al vele jaren tot de meest kwalitatieve die je op de Belgische markt zal vinden.
Wij gebruiken hoofdzakelijk lokale propolis uit eigen streek, geoogst uit onze eigen kasten of aangekocht van andere imkers uit de regio. Een gedeelte van de propolis is afkomstig uit Canada, regio New Brunswick, waar mijn ouders een tijd gewoond hebben.
Al onze propolis producten worden ambachtelijk vervaardigd met enkel de beste propolis en ingrediënten die wij kunnen vinden. Al onze producten worden met zorg en passie voor de natuur vervaardigd.

Deze oplossing is de basis van waaruit ons hele gamma propolis-producten wordt geproduceerd.

Door zijn weerstand versterkende werking kan dit product gebruikt worden tegen allerhande aandoeningen, zowel als behandeling als preventief.Gebruiksaanwijzing

Deze tinctuur kan zowel uitwendig als inwendig gebruikt worden. (voor de behandelingen van wondjes raden we echter wel aan om een oplossing van 65° te gebruiken, zoals bvb de spray)

Handig in gebruik door de uitwendige druppelteller.

Doe enkele druppels achter op de tong, meng enkele druppels in een lepeltje honing of doe enkele druppels op een stukje brood.
Je kan ook enkele druppels oplossen in een glas water maar hou er rekening mee dat er een aantal stoffen in zitten die niet oplossen in water, zoals harsen, bijenwas en etherische oliën.

Vlekken dadelijk verwijderen met alcohol.Terug naar overzicht

Oorsprong van onze producten

Wij gebruiken hoofdzakelijk lokale propolis, geoogst uit onze eigen kasten of aangekocht van andere imkers uit de regio.
Daarnaast gebruiken wij ook een klein gedeelte propolis uit Canada, regio New Brunswick.
Aangezien onze ouders gedurende een hele periode in Canada hebben gewoond hebben wij nog steeds goede contacten met imkers daar ter plaatse.
We zouden zelfs durven zeggen dat Canadeese propolis vaak van iets beter kwaliteit is omdat deze regio minder dicht bevolkt is, meer ongerepte natuur heeft en bijgevolg minder contaminatie bevat dan onze Europese propolis. Daarenbij groeien in oostelijk Canada zowat de zelfde boomsoorten als hier in Europa, zoals eiken, populieren en berken en maken de imkers ginds ook gebruik van dezelfde bijenrassen als hier. Dat maakt dat Canadeese propolis qua samenstelling nagenoeg identiek is als Europese.

Al onze propolis producten worden vervaardigd op ambachtelijke wijze met zeer veel zorg en ook op een zo hoogmogelijke kwaliteit. Bij het maken van onze tincturen werken we ook steeds naar een maximale concentratie. Door ons speciaal ambachtelijk productieproces is de oplossing van propolis in alcohol ook steeds verzadigd, dat betekent dat het maximale dat acohol kan opnemen ook steeds bereikt wordt.

Onze propolis producten zijn te verkrijgen in zowat alle natuurwinkels in België en natuurlijk hier via onze online Webshop.